Reglament

REGLAMENT

 1. El dumenge dia 22 d'abril del 2023 l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs organitza la 4a Milla Urbana de Vinyols i els Arcs.
 2. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer per Internet, en la web de Tretzesports, fins al dijous de la setmana de la prova a les 23:59h. El dia de la milla es podràn fer inscripcions mentres restin dorsals.
 3. Els dorsals-xip es recolliran el mateix dia de la milla de 15.30 a 16.10h. Cal ensenyar el DNI.
 4. L'horari de totes les curses esta públicat en aquesta web però pot ser sotmes a canvis en funció del nombre d'inscrits. Els canvis d'horari s'aniran posant al web. Els horaris finals, així com si s'ajunten algunes categories de cara a correr en el mateix horari, es penjaràn en quedar tancats definitivament.
 5. La primera prova començarà a les 16.30h amb la cursa de la categoria MINIS. Les curses seran consecutives i en cas d’haver-hi pocs participants, s’ajuntaran categories. Cada atleta haurà de córrer a la cursa corresponent a la seva categoria. En el cas de no fer-ho, quedarà automàticament desqualificat/da.
 6. La sortida i arribada és a l’avinguda de Catalunya, davant del campanar de l'esglesia. El recorregut a fer varia segons l'edat de l'atleta.
 7. Cada atleta rebrà una medalla, beguda o isotònic així com alguna cosa de menjar un cop aquest/a hagi creuat la línia de meta. 
 8. El lliurament de diplomes es realitzarà una vegada acabada la seva prova.
 9. Obtindràn diplomes els 3 primers classificats de cada categoría i tots els menors d'edat. 
 10. L’organització pot demanar el DNI o similar per tal de comprovar l’edat de l’atleta.
 11. Les reclamacions es presentaran un cop acabada la cursa i per escrit al representant legal de la organització tot acompanyades de 30€ de dipòsit. La decisió de l’organització serà inapel·lable.
 12. Les classificacions i imatges de les curses es penjaràn a Internet, i en fer la inscripció i participar a la prova implica estar d'acord amb la utilització de la organització d'aquestes en publicacions de la cursa.
 13. La Milla Urbana de Vinyols i els Arcs és oberta a tothom independent si es pertany a un club atlètic o no.
 14. L'organització no es fa responsable dels danys físics ni morals que poguessin patir els atletes o espectadors.
 15. Tot allò no previst en aquest reglament es resoldrà d’acord amb l’organització.
 16. El fet d’inscriure’s comporta l’acceptació total del present reglament.
 17. Per més informació: www.millavinyols.blogspot.com
 18. Pel fer d'incloure el nom del pare/mare/tutor en la inscripció dels menors d'edat, aquesta consta com autorització del menor en la participació de la prova per part del representant legal.
 19. Cursa Retrorunning sols majors de edat. La participació a aquesta cursa comporta haver participat en una de les altres curses. La cursa retrorunning , es tracta de correr 530m d'esquenes. I es realitzarà un cop acabades totes les altres proves.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4a Milla Vinyols 2023 el 22 abril